dinsdag 24 juni 2008

KNVB:Nog maar twee Super Sunday's


Het aantal Super Sunday's in de eredivisie is voor komend seizoen teruggebracht van zes naar twee. Dit op verzoek van de clubs, die meer spreiding willen. Op een Super Sunday worden meerdere topwedstrijden gespeeld.
Het is één van de wijzigingen die competitieleider Bert van Oostveen heeft doorgevoerd. Het seizoen begint op 23 augustus met de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. De week daarna is de start van de competitie.
Het seizoen begint wat later vanwege de Olympische Spelen in Peking. Het Nederlands olympisch voetbalelftal is daar één van de deelnemers.

Thomas Dekker toch op NK wielrennen


Thomas Dekker uit Dirkshorn doet aanstaande zondag toch mee aan de Nederlandse kampioenschappen wielrennen.
De Raborenner had eerder besloten de titelstrijd in Ootmarsum te mijden, maar de afgelopen weken zijn anders verlopen dan hij had verwacht. In de Ronde van Zwitserland stapte Dekker af wegens een gebrek aan vorm. Op zijn site meldt Dekker dat hij van gedachten is veranderd.
De renner hoopte in de komende Ronde van Frankrijk een rol van betekenis te spelen, maar inmiddels is het de vraag of Dekker aan de start verschijnt. Daarover valt later deze week een besluit.


Ik hoop voor Thomas Dekker, dat hij op basis van vorig jaar, toch mee mag doen aan de ronde van Frankrijk. Het is naar mijn mening, één van de grootste talenten van de Rabobank-ploeg.